Gostilna - pizzerija Nona Murska Sobota

O Noni

Začelo se je leta 2003 por baročnim gradom Hrastovec pri Lenartu.

Uredila sem prijeten lokal, v katerega so se gostje radi vračali. Ker pa nič ni večno, sem morala svoj začasni dom zapustiti. Za seboj sem pustila dobro sled.

Leta 2015 sem se preselila v Prekmurje v Soboto, med prijetne in prijazne ljudi. Uresničile so se moje dolgoletne sanje, da bom imela svoj lokal, topel, prijeten, takšen, da se bodo gostje in zaposleni počutili prijetno.

Tukaj sem si ustvarila nov dom, ker sem že stara, želim tukaj tudi ostati. Najpomembnejše stvari ostanejo nespremenjene – toplina, prijaznost, zvesta ekipa sodelavcev in Vi gostje, ki me spremljate. Če ste med njimi, hvala Vam, saj brez Vas, ne bi bilo None in sanje bi ostale le sanje.

Vaša Nona

21
Sodelavcev
120
Izvrstnih jedi
20
Uspešnih let

Odličen okus in najboljša kakovost

Pridružite se nam in doživite čudovito zlitje tradicionalne in sodobne kuhinje, ki je zavito v prisrčen objem naše prijetne restavracije.

Gostilna - pizzerija Nona Murska Sobota
Krožnik s testeninami

Vedno sveže sestavine

Naši odlični kuharji so skrbno pripravili meni, ki spoštuje našo kulinarično dediščino, hkrati pa dodaja sodoben pridih za zadovoljitev različnih okusov z najboljšimi in vedno svežimi sestavinami.

Nostalgija in udobje

Naš očarljiv in prijeten ambient vzbuja občutek nostalgije in udobja ter zagotavlja popolno okolje za ustvarjanje dragocenih spominov z družino in prijatelji.

Gostilna - pizzerija Nona Murska Sobota
Gostilna - pizzerija Nona Murska Sobota - krušna peč
Gostilna - pizzerija Nona Murska Sobota